K9s festvåning

K9s festvåning

K9s festvåning

FESTVÅNINGEN MED MÖJLIGHETER

Om du går en trappa upp när du besöker oss, kommer du till den vackra festvåningen. Det är en plats för stora möjligheter i ett vackert gammalt hus som tidigare var tullverksamhet.
I festvåningen hittar du en matsalsdel med tillhörande bardel. Plats för 72 sittande personer, 90 vid mingel.

Under åren har vi varit värd för olika sorters arrangemang och fester: middagar, bröllop, konferenser, möhippa/svensexa, företagsevenemang. Är ni ett sällskap som vill ha avskildhet eller en grupp som vill ha något enklare att äta och dricka, är festvåningen ett ypperligt val av plats!

Bild, ljud och musik

Väl på plats i festvåningen har du tillgång till teknik och musik. Wifi, storbildsskärmar, mikrofon och musikutrustning som går att koppla till Spotify via vår plattform eller egen teknisk utrustning. Du behöver inte vara orolig för att glömma adaptern hemma: vi har självklart ett standardsortiment att låna ut.

INGÅR ALLTID

  • Städning.
  • Serveringspersonal.
  • Lokalhyra (Alla tillfällen utom konferens)
  • Dukning med linneduk och linneservett. (Fest & bröllop)

Bordskartor

Vi rekommenderar följande bordsplaceringar:

TILLFÄLLEN

Bröllopsyra från 395 kr

Säg ja! Och efter vigseln är det dags att skapa fler ljusa minnen för livet. Många bröllopsfester har passerat med skratt och glädjetårar i vår festvåning. Den ljusa matsalsdelen har fönster som blickar ut över Mälaren och det glittrande vattnet. I rummet intill finns en bardel. Både vackert och värdigt två nygifta makar. Vi lyssnar på dig och dina önskemål. Om du vill hjälper vi dig med tips och råd på bra DJ:s, vackra blomsterarrangemang, vilka som gör dem och ännu mer. Festvåningen kan hållas öppen till kl 01 och rymmer upp till 72 sittande bröllopsgäster!

Festkväll från 395 kr

Middag, dans – eller både och? Det är lika enkelt som bekvämt att hålla festen under vårt tak: välj en meny som passar er och vad ni vill dricka. Vi hjälper er att ordna en DJ och det bästa av allt som många tycker: Det är VI som städar upp efteråt. Har du särskilda önskemål, hör av dig så kan vi prata om det. Festvåningen kan vara öppen till kl 01:00 och rymmer upp till 72 sittande, glada gäster.

Menyer

Här presenterar vi ett urval av vad vi kan erbjuda i mat- & dryckesväg. Självklart kan vi också skräddarsy efter era behov.

Middag

Fest

Dryck

Konferens

BOKNING

För att boka festvåningen: skicka en bokningsförfrågan genom formuläret på denna sida, maila eller ring till oss. För att se våra bokningsregler klicka här.