clock
Öppettider Glassbar
Med reservation för dåligt väder.

nyheter

KAJPLATS 9 GLASSBAR

Välkommen att testa vår egentillverkade glass från vår glassbar som befinner sig på vår uteservering. Vi använder oss endast av kvalitativa råvaror, exempelvis använder vi vaniljstänger från Tahiti, pistagenötter från Italien där de är tveklöst bäst och valrhona-choklad. Du kan antingen sitta på våran uteservering för att avnjuta vår glass, ta en kaffe, ett glas bubbel eller en öl i solen. Eller ta med på en solig och härlig promenad vid Mälaren.

EGENTILLVERKAD GLASS & SORBET

Grunden i vår egna glass består av socker, mjölk, grädde och en liten del skummjölkspulver. Därefter blandar vi i den råvaran som vi vill smaksätta glassen med och slutligen häller vi blandningen i en glassfrysare. Vi tillverkar också vår egna sorbet som baseras på endast fruktkött och socker vilket passar dig som är vegan, gluten- eller laktosintolerant.

Glass för takeaway

I vår glassbar kan du välja att ta med dig glass. Vi fyller ett 1 liters-tråg med upp till tre olika smaker. Glassen håller sig fryst i c.a 30 minuter. Perfekt för bilresan hem, till picknicken eller varför inte ge bort som gåva? Beställs på plats.

Loading