Julbord i Västerås på Kajplats 9

25 november - 23 december

Julbord i Västerås på Kajplats 9

25 november - 23 december

Julbord i Västerås på Kajplats 9

25 november - 23 december

Julbord i Västerås på Kajplats 9

25 november - 23 december

Julbord 2020 i Västerås hos Kajplats 9 - Skaldjursjulbord

Hos oss på Kajplats 9 serveras julbordet för skaldjursälskare i Västerås. Ett alternativ fyllt med hummer, ostron och allehanda läckerheter med fokus på råvaror från havet. Självklart är vårt skaldjursjulbord kompletterat med svenska klassiker som är ett måste på julbordet.

För större sällskap eller julbord för företag i Västerås rekommenderar vi er att boka bord i vackert inredda Tullkammaren. Vår egna festvåning som är beläget ovanför restaurangen.

ÅTGÄRDER I SAMBAND MED COVID-19

Vi på Kajplats 9 följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och har anpassat vår julbordsverksamhet ytterligare enligt följande:

  • Tagit bort ett flertal sittplatser.
  • Tillsatt en social distance manager.
  • Förser alla gäster med handsprit.
  • Infört förhållningsregler runt buffébordet.
  • Upprätt avståndsmarkeringar.
  • Desinficerar alla kontaktytor löpande.

Bokningsförfrågan skickas genom formuläret på denna sida.

SITTNINGAR

Dag Pris Lunch Tidig sittning Sen sittning
Måndag - Tisdag: 650 kr 16:30 - 19:30
16:45 - 19:45
17:00 - 20:00
17:15 - 20:15
19:45 - 22:45
20:00 - 23:00
20:15 - 23:15
20:30 - 23:30
Onsdag - Torsdag: 795 kr
Fredag: 950 kr
Lördag: 650 kr/950 kr
Lunch/Tidig & sen
11:30 - 14:30
11:45 - 14:45
12:00 - 15:00
12:15 - 15:15
16:30 - 19:30
16:45 - 19:45
17:00 - 20:00
17:15 - 20:15
19:45 - 22:45
20:00 - 23:00
20:15 - 23:15
20:30 - 23:30
Söndag: 650 kr 11:30 - 14:30
11:45 - 14:45
12:00 - 15:00
12:15 - 15:15
16:15 - 19:15
16:30 - 19:30
16:45 - 19:45
17:00 - 20:00

Festvåning

För större sällskap eller julbord för företag i Västerås rekommenderar vi er att boka bord i Tullkammaren som är vår festvåning beläget ovanför restaurangen.

Boka Festvåning

Bokningsförfrågan skickas genom formuläret på denna sida. När ni ankommer sker ingång på baksidan av Kajplats 9 för att minimera risken för trängsel.
• Sittningstid 2 timmar, 45 minuter.

Dag 1: a sittning 2: a sittning Pris
Måndag - Tisdag: 17:30 - 20:15 20:30 - 23:15 650 kr
Onsdag - Torsdag: 17:30 - 20:15 20:30 - 23:15 795 kr
Fredag: 17:30 - 20:15 20:30 - 23:15 950 kr
Lördag lunch: 13:00 - 15:45 650 kr
Lördag kväll: 17:30 - 20:15 20:30 - 23:15 950 kr

För stora grupper kan andra tider, efter överenskommelse, bli aktuella.

BUFFÉ

Nedan presenteras vad buffén i vårt skaldjursjulbord innehåller med reservation för ändringar.

Kallt & Sillbord

Gubbröra • Skagenröra • Inlagd sill • Senapssill • Skärgårdssill • Västerbottenost • OP sill • Matjessill • Baconsill • Varmrökt lax • Kallrökt lax • Inkokt forell • Gravlaxtartar • Ägghalvor med räka • Sikrom Cannapé • Julskinka

Tillbehör

Mörkt filmjölksbröd • Surdegsbaguette • Krutonger • Aioli • Hovmästarsås • Dillmajonnäs • Rödlök • Gräslök • Pressgurka • Prästost • Kryddost • Smetana • Brynt smör • Schalottenlöksvinägrett

Varmt

Janssons frestelse • Hummersoppa • Kokt potatis • Rockefeller ostron • Vitlöksgratinerade musslor

Skaldjur

Hummer • Räkor • Rökta räkor • Havskräftor • Krabbklor • Ostron

Ost & Dessertbord

Cheddar • Stillton • Saint Agur • Comté • Brie • Fikonmarmelad • Vindruvor • Kex • Glass buffé • Ris á la malta • Mandelmusslor • Hjortronmylta • Chokladboll • Chokladtryffel • Saffransrulltårta • Pepparkaks tiramisu • Julgodis • Lakrits tarté • Saffransrulltårta • Hallonmousse • Crema catalana

Med reservation för vissa ändringar.

ÖVRIGT

BARNPRISER

45 kr/år upp till 12 år.

Inte förtjust i skaldjur eller allergisk? Nedan finns andra alternativ:

Biffmeny 650 kr

För dig som inte är förtjust i fisk- och skaldjur finns en biffmeny att välja istället som julbord.
Förrätt: Tas från befintlig buffé.
Varmrätt: Ryggbiff från Dalsjöfors, pommes frites, bearnaise, pepparsky och bistrotomat.
Dessert: Tas från befintlig buffé.

VEGANSK MENY 450 KR

Självklart har vi förberett ett veganskt julbord som alternativ till dig som äter veganskt.
Förrätt: Variation på vegansk sill och skagenröra.
Varmrätt: Vegobullar på svenska baljväxter,
''Janssons frestelse'' & och inkokt rödkål.
Dessert: Marängsviss med tahitivaniljglass.

BOKNING

Saluhall

Saluhall

Matsal

Matsal

Festvåning

Festvåning