Lunch

Vår lunch serveras måndagar - fredagar och helgfria dagar 11:00 - 15:00. Speciellt utvalda rätter serveras fram till 17:00.

Specialkost

Vår mat lagas mestadels på laktosfria produkter. I menyn är det markerat vilka rätter som innehåller gluten, laktos och nötter med L, N och G.

Vissa rätter är markerade med L*, N* och G*. De innehåller allergener men rätten kan anpassas på olika sätt samt att vissa råvaror kan uteslutas för att få rätten laktos-, gluten- och/eller nötfri.

  • Förrätter
  • Veckans lunchrätter
  • Varmrätter
  • Skaldjur
  • Desserter
  • PDF-Meny

Förrätter


Blandade charkuterier

Med charkkroketter, gordaloliver & majskrisp
G*

175

Tullkammarröra

Kallrökt lax, räkor, ägg & pepparrot på smörstekt toast & sikrom
G*

165

Löjrom från Kalix 35 gram

Smörstekt toast & klassiska tillbehör
G*

265

klassisk steak tartar

Svensk oxrulle, kapris, rödlök, dijonsenap, cornichon & äggula

165

Moules mariniére

Vitvinskokta blåmusslor från Mollösund, vitlök, grädde & schalottenlök

145

Smörskakade Kantareller

levain toast & riven wrångebäcksost
G* V

195

Lerpottasill halv / hel

Matjessill, färskpotatis, ägg, rödlök, gräslök, syrad grädde & brynt smör

155/235
  • Förrätter
  • Varmrätter
  • Skaldjur
  • Desserter
  • PDF-Meny

Förrätter


Blandade charkuterier

Med charkkroketter, gordaloliver & majskrisp
G*

175

Tullkammarröra

Kallrökt lax, räkor, ägg & pepparrot på smörstekt toast & sikrom
G*

165

Löjrom från Kalix 35 gram

Smörstekt toast & klassiska tillbehör
G*

265

klassisk steak tartar

Svensk oxrulle, kapris, rödlök, dijonsenap, cornichon & äggula

165

Moules mariniére

Vitvinskokta blåmusslor från Mollösund, vitlök, grädde & schalottenlök

145

Smörskakade Kantareller

levain toast & riven wrångebäcksost
G* V

175

Lerpottasill halv / hel

Matjessill, färskpotatis, ägg, rödlök, gräslök, syrad grädde & brynt smör

155/235