Kvällsmeny

Vår kvällsmeny serveras måndag - fredagar med start från 17:00. Lördagar och röda dagar med start från 12:00.

Specialkost

Vår mat lagas mestadels på laktosfria produkter. I menyn är det markerat vilka rätter som innehåller gluten, laktos och nötter med L, N och G.

Vissa rätter är markerade med L*, N* och G*. De innehåller allergener men rätten kan anpassas på olika sätt samt att vissa råvaror kan uteslutas för att få rätten laktos-, gluten- och/eller nötfri.

  • Förrätter
  • Skaldjur
  • Fisk & vegetariskt
  • Kötträtter
  • Desserter
  • PDF-Meny

Förrätter


Löjrom från Kalix 35 gram

Smörstekt toast & klassiska tillbehör
G*

285

Krämig parmesansoppa

Prosciutto di parma - 16 månader & krutonger
G*

165

Vit primör sparris från Holland

brynt hollandaisesås, rostade hasselnötter & babyspenat
N* V

155

Citrus & röksaltsgravad Norsk Hälleflundra

Kallrökt forellrom, citronsyrad grädde & potatistrassel

185

klassisk steak tartar

Svensk oxrulle, kapris, rödlök, dijonsenap, cornichon & äggula

165

Moules mariniére

Vitvinsskokta musslor från mollösund med grädde, schalottenlök & vitlök

145

Tullkammarröra

kallrökt lax, räkor, ägg & pepparrot på smörstekt toast & sikrom
G*

165

Blandade charkuterier

Med tapenade, oliver & crostinis
G*

165

STORA CHARKPLANKAN

Blandade charkuterier med tapenade, oliver & crostinis. Lämplig för tre-fyra personer
G*

440

Tilltugg

Gordaloliver

65