Kvällsmeny

Vår kvällsmeny serveras måndag - fredagar med start från 17:00. Lördagar och röda dagar med start från 12:00.

Specialkost

Vår mat lagas mestadels på laktosfria produkter. I menyn är det markerat vilka rätter som innehåller gluten, laktos och nötter med L, N och G.

Vissa rätter är markerade med L*, N* och G*. De innehåller allergener men rätten kan anpassas på olika sätt samt att vissa råvaror kan uteslutas för att få rätten laktos-, gluten- och/eller nötfri.

  • Förrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Vegetariskt & sallad
  • Kötträtter
  • Desserter
  • PDF-Meny

Förrätter


Löjrom från Kalix 35 gram

Smörstekt toast & klassiska tillbehör
G*

265

Créme Vichyssoise

Serveras kall med sikrom, friterad lök & surdegskrutonger
G*

165

Citrus & röksaltsgravad Norsk Hälleflundra

Limeskum, crudité på sommargrönsaker, avocadocréme & forellrom

185

Grön sparrissallad

Valenciamandlar, eldost från Löfsta gård & senapsvinägrett
N* V

145

Lerpottasill

Matjessill, färskpotatis, ägg, rödlök, gräslök, syrad grädde & brynt smör

155

Gravlaxtartar på kavring

Ägg, hovmästarsås & riven pepparrot
G*

145

klassisk steak tartar

Svensk oxrulle, kapris, rödlök, dijonsenap, cornichon & äggula

165

Moules mariniére

Vitvinsskokta musslor från Mollösund med grädde, schalottenlök & vitlök

145

Tullkammarröra

Kallrökt lax, räkor, ägg & pepparrot på smörstekt toast & sikrom
G*

165

Vegetarisk plockplanka

Fatlagrad fetaost, oliver, kronärtskocka, melon & semi-torkad tomat
L* V

135

Tilltugg

Gordaloliver

65

Charkuterier

Blandade charkuterier

Med tapenade, gordaloliver & majskrisp
G*

175

STORA CHARKPLANKAN

Blandade charkuterier med tapenade, gordaloliver & majskrisp. Lämplig för tre-fyra personer
G*

440